About Joost

Prime Buyers Agency Spain

Elf jaar geleden nam Joost samen met zijn gezin de beslissing om naar Spanje te verhuizen, een keuze waar hij nooit spijt van heeft gehad. Het klimaat, de ruimte en de mentaliteit van de mensen zijn voor hem de belangrijkste redenen om niet terug te willen naar Nederland.

 

 

In 2012 verkocht hij zijn vastgoedgerelateerde bedrijf in Nederland en in 2014 begon hij met de ontwikkeling van een kleinschalig resort ten westen van Girona. Het proces om de benodigde vergunningen te verkrijgen, leerde hem veel over hoe zaken in Spanje kunnen verlopen. Vier jaar lang bestond zijn werk uit overleg met architecten, de lokale overheid, de provincie en aannemers. Opgeven staat niet in zijn woordenboek en in 2019 kon hij zijn eerste gasten verwelkomen.

 

 

“Vastgoed is altijd een bron van inspiratie voor mij geweest en is de rode draad in mijn leven.” Dankzij zijn bouwkundig inzicht kan hij op een andere manier naar huizen kijken, wat hem een uniek perspectief geeft.

 

Toen Elles hem benaderde om haar team te versterken, zag hij dat als een kans om zijn oude passie nieuw leven in te blazen.

 

 

“Ik ben ervan overtuigd dat de vraag naar onroerend goed in Spanje altijd zal blijven bestaan. Het is immers een land waar de zon gemiddeld 300 dagen per jaar schijnt, en wie zou er niet in zo’n mooie omgeving willen wonen?”

 

 

Volgens hem zal de vraag naar hoogwaardig onroerend goed sterk toenemen. Mensen zoeken naar mooie huizen van goede kwaliteit en het aanbod speelt daar al op in. De “Ibiza vibe” verspreidt zich steeds meer naar het vasteland van Spanje, waardoor investeren in onroerend goed in Spanje een betrouwbare investering wordt.

 

 

Aankoopmakelaar Prime Buyers Agency Spain is een betrouwbare partner voor de aankoopbegeleiding van onroerend goed in Spanje. Ze begrijpen dat het vinden van een geschikte woning soms overweldigend kan zijn, met verschillende aanbieders en een toenemende vraag. Hun ervaren team is goed op de hoogte van de markt en heeft uitgebreide expertise.

 

 

Met hun uitgebreide netwerk en professionele aanpak kunnen ze helpen de beste deals te vinden en de juiste verkopers te benaderen. Ze zorgen voor een soepel aankoopproces, zodat klanten met vertrouwen hun nieuwe huis kunnen kopen.

 

 

Als lid van het team van aankoopmakelaars van Prime Buyers Agency Spain zal zijn rol voornamelijk gericht zijn op aankoopbegeleiding in het noordelijke deel van Catalonië.

 

 

“Met meer dan 10 jaar kennis en ervaring ben ik goed uitgerust om kopers te adviseren bij hun aankopen.” Zijn bouwkundig inzicht stelt hem ook in staat om belangrijke aspecten en overwegingen voor kopers te benadrukken.

Prime Buyers Agency Spain